* Fra ostemesterne Bert & Lars får du oste i verdensklasse. Deres gedegouda har lige fået guld ved World Cheese Awards i Wales. Smag deres oste, de er ikke alene vidunderlige men også sjældne.
* Bert bor sammen med sin kone Ellen på den smukkeste lille gård i det østlige Holland, omgivet grønne marker og skov. Slægtsgården ”De Brömmels” har været i familien i over 370 år og bliver delt med 140 søde og glade geder.
* I deres lille produktionslokale fremstiller ostemesterne Bert og Lars deres prisvindende gedegouda-oste af morgenens frisk malkede mælk. Hver eneste ost er unik fremstillet med det traditionelle ostehåndværk. Her er tale om slow food, for ifølge Bert får du den bedst smagende ost, når han og Lars giver sig god tid til til hver eneste ost.
* Bert og Lars er store tilhængere af biodiversitet og dyrevelfærd. Deres landbrug dyrkes så naturligt som muligt – uden kunstgødning og uden pesticider. Markerne er fyldt med en mangfoldighed af naturlige blomster og krydderurter. Det giver en ren og naturlig smag, som man kan smage i mælken, og dermed også i osten.
* Ostene forhandles i gårdens egen gårdbutik samt udvalgte ostebutikker. Køkkenchefs har også opdaget Brömmels’ oste – flere restauranter i området har ostene på menuen, nogle med en Michelin-stjerne endda!
* Modning og lagring af ostene foregår på træhylder i gårdens særlige modningsrum – i minimum 1 måned op til 5 måneder. Ostene fås i forskellige lagringer eller med krydderier: vælg mellem Mild, Mellemlagret, Trio-Hø, Bukkehorn, Krydderurter, Oliven & tomat, Rosmarin eller Trøffel.
* Mød Bert, hans gård og de dejlige geder i ovenstående video.