Kunderne siger

“Vi elsker at sælge Marion’s produkter. Vores kunder vender tilbage igen og igen, da man virkelig får gode oste for pengene hos Marion. Man kan tydeligt mærke, at Marion er drevet af passion, for den gode smag og høj kvalitet – og det leverer hun hver gang! Et samarbejde vi værdsætter højt.
De bedste og velfortjente anbefalinger fra hele teamet hos Risskov Ost.”
Mark Abildskov
Risskov Ost, Aarhus & Aalborg

“Vi har arbejdet sammen med Marion fra tilblivelsen af hendes virksomhed. Vi kunne ikke andet – Marions engagement og kærlighed til ostefaget fangede os. At hendes varer derudover er top kvalitet (de fleste også økologiske), og nøje udvalgte fra små mejerier, gør bare at det går op i en højere enhed. Marions super service og humør bidrager til fornøjelsen.”
Laila & Poul-Åge Kofoed
Amandus Ost, Charlottenlund

”Marion har virkelig en passion for at finde Hollandske oste og andre specialiteter af virkelig høj kvalitet og ofte fra små gårdmejerier. Skønt når en samarbejdspartner brænder for produkterne og det hun laver. Hos Marion er varerne ikke kun et varenummer.”
Gitte & Ulrik Sjøltov
Lynhjems Eftf. Ole Jensen, Helsingør

”Marion leverer produkter af håndværksmæssigt høj kvalitet. Det er små producenter, som jeg klart foretrækker frem for stor industri. Her har de føling med håndværket og det gør meget godt for produkterne. Det jeg godt kan lide ved det, er at den korte vej fra producenten, gennem Marion og til mig, gør at jeg får både de små, store og gode historier om produkterne.
Marion er skøn at arbejde sammen med og hun har stor forståelse for min butik. Jeg kan altid være sikker på at få svar på mine spørgsmål. Hvis Marion ikke lige på stående fod kan svare, er der kort vej til producenten og svaret kommer hurtigt. Samarbejdet er meget fleksibelt, der er ikke det der ikke kan lade sig gøre, så servicen kan tilpasses til mine og min butiks behov.”
Henrik Storgaard
Gourmand Ostespecialisten, Frederiksberg

“Mit navn er Peter Mårtensson, og jeg har drevet Möllans Ost AB i mere end 30 år. Vi har to osteforretninger i Malmø, og derudover er vi grossist for 350 oste- og delikatesseforretninger over hele Sverige. Vi sætter virkelig pris på samarbejdet med Marion. Det er en lille virksomhed, der brænder for sine oste og delikatesser, og det føles virkelig som om, Marion har tæt kontakt til sine producenter. Desuden er deres oste helt fantastiske og helt i min smag.”
Peter Mårtensson
Möllans Ost, Malmö, Sverige

“Vi startede med at handle med Marion kort før jul 2015, og det har været en fornøjelse fra starten. Vi har valgt de økologiske gouda’er og de er bare super lækre. God kvalitet og endnu bedre service.”
Lise S.G. Salomonsen
Oste- og delikatessen, Salling Århus

“Takket være Marion kan jeg byde mine danske gæster på delikatesser fra Holland af meget høj kvalitet.”
Henk Swarttouw
Tidl. ambassadør, den hollandske ambassade i Danmark 

”Marion er altid meget serviceminded og venlig. Hendes producenter som jeg kender, er i topklasse inden for hvert deres felt: Bert’s gedeoste samt Rob´s patéer. De leverer fast og har et – trods det er håndlavet – meget ensartet kvalitet. Tommelfinger op for Marion og hendes leverandører.
Mvh. en meget tilfreds kunde.”
Jeppe Skov
Barlebo ost & deli, Faaborg

”Jeg kan varmt anbefale Marion’s gårdoste. Godt håndværk, som er produceret med omhu.
Kvaliteten er helt i top.”
Johnny Petersen
Osteforretningen Peter Bangsvej, Frederiksberg