Om os

Marion Huijink har boet i Danmark siden 2011, og kommer oprindeligt fra den østlige del af Holland. Den del har et mere landligt miljø og er rig på gårde, marker og skove. Herfra kommer de fleste af hendes foretrukne producenter.

“Jeg flyttede til Danmark i 2011 for at være sammen med min danske kæreste. Jeg blev forelsket i dette land og det eneste jeg savner, er min familie, mine venner og mine favorit gårdprodukter fra Holland.

I det område jeg kommer fra, som er et rigtigt bondeområde, er det at være bonde noget at være stolt af. Jeg ved præcis på hvilke gårde og hos hvilke små producenter, man kan købe de bedste specialiteter. Hver gang jeg har været i Holland har jeg taget de lækreste økologiske oste, råmælksoste, patéer, charcuteri, marmelade osv. med hjem til Danmark. Her har jeg delt dem med venner og familie og de er alle blevet meget begejstrede og overraskede over specialiteterne. Det har inspireret mig til at starte min egen virksomhed.

Ejerne på alle gårdene kender jeg personligt, og jeg ved præcis, hvor meget omhu og kærlighed de lægger i fremstillingen af deres produkter. Og hvor højt de prioriterer dyrevelfærd og naturen. Fremstillingsprocessen har jeg oplevet meget tæt på. Hver ost, paté eller marmelade har sin egen historie og den vil jeg gerne fortælle!

Jeg sætter en ære i at byde mine kunder på nogle af de allerbedste lokale gårdoste og delikatesser der findes, som bliver fremstillet af små, passionerede producenter. Duften, smagen, konsistensen óg håndværket er altid helt i top.

Vores lokale gårdoste og delikatesser forhandles udelukkende hos kvalitetsbevidste ostehandlere og gårdbutikker i både Danmark og Sverige. Hos ostehandlere, som er lige så passioneret for de særlige delikatesser som jeg selv er. Og som altid vil byde deres kunder på noget af det allerbedste der findes.”