3 år!

I dag er det præcis tre år siden, Dutch Deli så dagens lys første gang. Tre år fyldt med lækre delikatesser, økologiske oste, unikke gårdoste af råmælk, pølser, hjemmelavede marmelader, dejlige patéer osv. Vi har brugt tiden på at besøge de forskellige producenter i Holland, lede efter de helt perfekte delikatesser, smage, dufte, kigge – og smage endnu mere. Og så har vi naturligvis haft mange konstruktive samtaler med vores kunder og lyttet til både vurderinger og ønsker. Alt i alt; masser af sjove dage – og blod, sved og tårer.

I dag har vi et sortiment, vi er meget stolte over. Produkterne bliver hver dag skabt af vores forskellige producenter, der med kærlighed, håndkraft og megen omhu fremstiller deres ´hjertebørn´. Og det kan smages i produkterne.

I dag ligger vores produkter på hylderne i mange kvalitetsbevidste specialbutikker i både Danmark og Sverige, og de kan også fås i nogle af MENYs flotteste gourmet-butikker. Det er vi både stolte over og taknemmelige for.

Vi vil gerne sige et kæmpe stort tak til alle jer derude, som holder af vores unikke produkter og deres passionerede fremstillere. Både nu og fremover kan du forvente, at vi altid leverer de lækreste og mest unikke gourmetprodukter, som du kan forkæle dig selv, din familie eller dine kunder med.

Tak for de sidste tre år – hav et lækkert 2017, fyldt med smag!

Marion Huijink
Dutch Deli