Oste-snacks deluxe – håndlavet af bager Hans / indeholder 30 pct. lagret Gouda-ost

* De sprøde, de knaser, de er salte. Bageren Hans fra Laar i Tyskland håndlaver ostesnacks og pakker dem i fine små poser. Delikat og smagfuldt. Smage med Chili, løg og naturel, alle med lagret Gouda.

* Bager Hans har siden 1984 fremstillet de lækre luksus ostesnacks i sit køkken. Udgangspunktet er en lækker lagret Gouda-ost (min. 14 måneder). Den autentiske, rene ostesmag bliver bevaret, og der er hverken tilsat farve-, duft- eller smagsstoffer. Produktionen er af en begrænset størrelse, da den hovedsageligt foregår ved håndkraft. Kvalitet er af afgørende betydning i Hans’ køkken, og indpakningen af samtlige oste-snacks sker manuelt, så Hans kan vurdere hvert eneste produkt.

* Hans benytter sig af en specifik, traditionel bageproces, hvor osteblandingen får 5 hele dage til at modne optimalt. Efter modningen tilsættes dejen, og det hele får lov til at hvile en dag på køl, hvorefter Hans’ ostesnacks bliver bagt i ovnen. På den måde udvikles der en unik ostesmag og en karakteristisk åben og lagdelt struktur.

TIP:
Prøv også at lune dine ostesnacks i kort tid i ovnen eller mikrobølgeovnen.

 

Vores produkter